Meningen med livet är ett liv med mening

#hållbarlivsstil #meningenmedlivet
Vi samlar kollegor som hjälper människor att skapa en hållbar livsstil och fylla sina liv med mening. Varsågod, här finns fria råd och erbjudanden. 

Vill du hoppa av ekorrhjulet och ägna tid åt det som är meningsfullt?

Bo gratis genom uthyrning eller spara pengar genom att hyra ut en behandlingslokal till dig själv | Rådgivarna på Main Home arbetar för att hitta lösningar som påverkar människors liv i en positiv riktning, samtidigt som det bygger vår gemensamma välfärd starkare. Genom ekonomisk rådgivning hjälper grundaren Jakob Eriksson Saternus och Isabelle Saternus andra att göra samma resa som de själva har gjort till ett ökat ekonomiskt oberoende. Idag bor de gratis genom uthyrning och jobbar några få timmar i veckan med det som det tycker är meningsfullt. Läs om deras inspirerande företagande och om den kris som fick Jakob att ändra riktning i livet, med mer tid att leva ett liv med mening.

  Läs även reportaget om Angelas GBG Reiki som har behandlingslokal i den egna villan, med råd om varför ett Aktiebolag är bättre än enskild firma när verksamheten växer.

ERBJUDANDE: Boka en konsultation eller webbkurs. Ange koden GBGREIKI för att få 20% på webbkursen via denna länk.  

Må bra med hälsodesign

 Mi Norin, grundare av Minos Manus Hälsodesign, hjälper människor att se till helheten för att nå hälsa och välbefinnande. Hon menar att allt du gör påverkar din hälsa på olika sätt och det är viktigt att vara medveten om hur olika val påverkar din hälsa. Vad du äter påverkar inte bara om du är mätt eller hungrig, det har betydelse för hur du presterar på olika plan i livet också. Det samma gäller för hur mycket du rör på dig. Våra kroppar är gjorda för att röra på sig mer än vi förstår och mer än vi gör generellt. Vi är också konstruerade så att vi gör allt för att spara energi, vilket leder till att vi effektiviserar och rationaliserar vår tillvaro så att vi inte behöver röra på oss. Vi binder ris åt vår egen rygg när vi förenklar livet till den grad att vi samtidigt bygger in nya problem. Vi får ont i kroppen om vi rör oss för lite. Visste du att du kan träna på gymmet 4 timmar i veckan och ändå vara en soffpotatis?

Hur mycket du sover har också stor betydelse för din hälsa. För lite rörelse och dåliga matvanor kan göra att du sover sämre. Stress och andra faktorer har också stor inverkan på hur vi sover. Vi behöver vila och ta det lugnt också på olika sätt utöver de timmar vi faktiskt sover. Behöver du hjälp med att få koll på din hälsa och göra medvetna val ska du boka in en Hälsodesignkonsultation hos Mi. Ni går igenom dina vanor och ditt livspussel och gör en plan för hur du ska få ett ökat välmående. Du kan också vara med på onlinekursen Midjemåttsmästarna - piggare - friskare starkare som startar 17/8 med en serie av föreläsningar och frågestunder >> läs mer. ERBJUDANDE: Uppge koden GBGREIKI för att få 20% rabatt på kursen eller en hälsodesignkonsultation via denna länk.