Empatbloggen

Inspiration för själen

Välkommen till djupdykning i energier och andliga perspektiv. "Tvivla på allt du läser - var ditt eget ljus". Detta talesätt från buddhismen är en påminnelse om att alla måste finna sin egen sanning. Först då kan vi stå helt i vår fulla kraft och skapa det liv vi vill. Så låt dig inspireras - eller låt bli. Att just du har hittat hit är ingen slump, men vad du väljer att ta med dig är din egen skapelse. Kom ihåg att spirituell terminologi är metaforisk och symbolisk till sin natur. För eventuella missuppfattningar ansvars ej. Är du sjuk konsultera en läkare.

Mest lästa inläggen

Är du vild och fri?

 "Jag kan inte följa mitt hjärta för jag måste betala räkningarna", uttryckte en klient det. Hon hade brist på livsglädje, men överskott på ansvarskänsla. Men måste det vara antingen - eller? 

Läs mer
Går det att leva bara på tillit?

Coronavaccin eller inte, det är frågan... Inför förra kurshelgen fick jag en fråga om vaccinering mot Covid-19. Kommer deltagarna vara vaccinerade, eller förutsätter alla att man bara kan leva bara på "tillit"?

Läs mer
Sista ute-meditationen 21 september

Sista gemensamma träffen för i år vid Krabbelidernas Kraftplats blir vid fullmåne den 21 september. Shamanska trummor öppnar ett Sacred space. Se vår lilla film!

Läs mer
Sök blogg

Tack för att du gillar och recenserar Angelas verksamhet på Facebook eller Google 

 

Innan du surfar vidare... glöm inte prenumerera på nyhetsbrevet och få en guidad meditation i välkomstgåva.