Kurser

Orginalet Usui Reiki | Kundalini Reiki Millenium |  Jinlap Maitri Reiki


Vill du lära dig att ge läkande energi med en uråldrig teknik som har rötter i Japan? Att utbilda sig i Reiki innebär att bli en del av en tradition med tusenåriga rötter. Den klassiska och ursprungliga Reikin lärs ut i tre steg och kallas för Usui Reiki. Beroende på vad du söker kan det vara tillräckligt med steg 1. GBG Reiki lär ut alla steg. Här kan du även genomgå systemet för Kundalini Reiki Millenium Master samt, för den avancerade utövaren, Jinlap Maitri Reiki Master. Kurserna genomförs helt eller delvis på distans/online.   Det krävs inga förkunskaper för Reiki steg I, men du ska ha provat en Reikibehandling innan och vara redo för personlig utveckling. Förvänta dig andligt växande och att utveckla dina spirituella förmågor.

Efter det första steget som är ingången till Reiki (shoden på japanska), kan du ge Reiki till dig själv, andra personer och även till djur (till exempel om du har en hund eller häst som lider av stress eller spänningar). Du lär dig Reikins grundläggande tekniker och får tillgång till Reikins kraftsymbol. Efter det andra steget, fortsättningen/okuden, kan du ge Reiki på distans och får tillgång till de två andra Reiki symbolerna, distanssymbolen och harmonisymbolen. Du lär dig hur energin fungerar oberoende av tid och rum och kan läka det förflutna och transformera framtiden. Efter det tredje steget, lärare/shinpiden, har du även tillgång till mastersymbolen och blir Reiki Master. Det innebär att du kan lära ut Reiki till andra. Du får en fördjupning i hur du blir mästare i ditt eget liv och kan förmedla urkunden vidare. Du behöver inte ha gått steg 1 hos GBG Reiki för att studera steg 2 eller 3. Distans- och halvdistans kurser passar för dig som tycker om egenstudier mellan träffarna och kan öva på någon som du känner. Maila för att få ett produktblad med prisuppgifter.

Elisabeth Nilsson, elev

Kursen håller en riktigt hög klass och är proffsigt upplagd. Jättefint och snyggt kompendium, det är en fröjd att läsa. Har gått Reiki kurs hos en annan, men här ingår mer och jag njuter medans jag läser. Ja faktiskt, det är njutbart. Informativt men ändå lättläst och lättförståeligt. Fler omdömmen >

Värdegrund

Hos GBG Reiki får du en utbildning som är:

Individuellt anpassad |
Du kan förvänta dig personliga möten med fullt fokus på dig och din utveckling, där du befinner dig.

Öppen och inkluderande| Du uppmuntras att utforska din egen intuition och hitta din egen sanning. Läkning och andlig visdom kan nås på olika sätt och varje reikiresa är unik och lika viktig.

Professionell och förkovrande| Alla är välkomna oavsett tros- eller livsåskådning. Mentorskap ingår. Kritiskt ifrågasättande och det livslånga lärandet uppmuntras. För dig som genomgår samtliga steg till Reikiterapeut så ger utbildningen en professionell metodik för att kunna kombinera Reiki med annan yrkesutövning eller starta en egen Reiki-praktik.

Välkommen till en magisk resa i ljuset av Reiki