Kurser | Föredrag | Workshops i Work-life-balance

Har du högpresterande medarbetare som du värnar och vill ska hålla över tid? Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Investera i din verksamhet genom att:

  • Ge engagerade medarbetare ett stresståligt mindset, så att arbetsglöden finns kvar men lågan inte brinner ut.
  • Kunskap om hur man kan öka sin energinivå med enkla tekniker under hela arbetsdagen.
  • Nycklar till work-life-balance och självledarskap.

Ett energi-inslag till kickoffen eller arbetsplatsträffen.

Engagemang är en eftertraktad egenskap bland arbetstagare idag. Vi köper ju inte bara en medarbetarens tid, utan även engagemang och en hög energinivå. Stress är en oundviklig del av arbetslivet och engagerade medarbetare klarar ofta stressen bra, men förstår inte när gränsen är nådd. En utmattad medarbetare är en stor kostnad för arbetsgivaren med sjukskrivning och rehabilitering som följd. Många återfår dessutom aldrig sin tidigare funktionsförmåga fullt ut. Det är en tragedi för individen, men också en stor förlust för arbetsgivaren.

 Skolor och universitet lär idag inte ut självledarskap, det vill säga förmågan att leda sig själv i en komplex verklighet och skapa de sunda gränser som behövs för att upprätthålla sin kraft över tid. Vill du prova något nytt och skapa en win-win för både arbetsgivare och medarbetare? Få hållbara medarbetare genom att erbjuda en verktygslåda som gör skillnad:
  • rätt mindset för att klara stress och press
  • övningar för återhämtning
  • prioriteringsmodeller
  • självkännedom som stärker livsbalansen
Österländsk visdom om mindfulness/meditation och energibalans kombineras med de senaste forskningen inom KBT och mental styrka. Inre balans för yttre kraft – en vinnande kombination för ditt team.
Angela är specialiserad inom stresshantering och är både akademiskt utbildad beteendevetare och energiterapeut enligt den uråldriga Japanska metoden Reiki. Hon beskrivs som en fantastisk lärare med sitt träffsäkra öga för människors behov och möjligheter. Hennes föredrag tillför en spännande dimension av österländsk visdom och livskunskap, samtidigt som det ger nycklar till bättre prestationer på arbetet - här och nu. Med en bakgrund inom förändringsledning i både ideell organisation och näringsliv har hon stöttat chefer och medarbetare att handskas med press och stress i mentalt påfrestande arbetsmiljöer. Hon har dessutom erfarenhet av att arbeta med FN:s globala hållbarhetsmål i Agenda 2030 och hjälper arbetsgivare att skapa hållbara medarbetare, i hållbara organisationer, på en hållbar planet.  LinkedIn profil.


Underbart med ny energi in i arbetsgruppen. Har satt igång många nya tankar. Det här kommer vi att ha stor nytta av framöver. Det känns som att vi kan prata samma språk nu.
Deltagare, workshop

Tack för en mycket intressant presentation. Utmärkta bilder och bra tal som kompletterade. Kändes engagerade!  Den här synen på energi och hur man kan öka sin energi är helt nytt för mig. Har verkligen gett en del tankeställare. Glad och trevlig föreläsare också.
Deltagare, online föreläsning