Distanskurs i Energibalans

LIFE - WORK - BALANCE | Vill du komma hem från en arbetsdag utan att vara slutkörd och samtidigt prestera bättre på arbetet? Förstå mekanismerna som tar dig från splittrad till balanserad? Det kanske låter omöjligt, men det är möjligt. Att ha brist på energi är bara ett symtom på att vi behöver hitta balansen. Kursen kommer att förändra ditt liv på 90 dagar - om du väljer det!

Alla kan lära sig att skapa ett överflöd av energi

Kursen har ett holistiskt perspektiv och innefattar fysisk, psykisk, emotionell, social och själslig hälsa. Den är för dig som vill bli bättre på att hushålla med och till och med skapa ett överflöd av din energi; den är för prestationsprinssessor/prinsar och alla andra som letar efter en bättre balans i tillvaron.
Innehållet utgår från vanliga situationer av stressrelaterad ohälsa på arbetsplatser samt senaste forskningsrönen inom ACT - den tredje vågens KBT-terapi (Acceptance and Commitment therapy). Övningarna är upplagda för att du på ett enkelt och roligt sätt ska balansera kropp och själ och hitta dina gränser för energi, hälsa och kraft. Vi öser ur den österländska visdomsskatten om chakrabalans, livsenergi, taoism m.m i en unik kombination med västerländsk kunskap om självledarskap och stresshantering. Du kommer att få utveckla dina inre resurser genom enkla och roliga övningar. Kursen läses i din egen takt.

Förvänta dig:
  • att hitta nya vägar, både privat och i yrkeslivet
  • mer energi, harmoni och glädje
  • mer mental styrka och fokus
  • utveckling av din intuition, självkännedom och självkänsla
  • mindre stress
 

Del 1
Energibalans och ökad livsenergi, 7 kursbrev:


Livsenergi och livsbalans    
Känn dig själv genom chakrasystemet
Introvert och extrovert personlighetstyp
Drivkraftsanalys
Frigöra blockeringar och stresskänslor
Tankens och intentionens makt  
Filosofin i taoismen - ovisshetens hanterbarhet
Meditation
Affirmationer och positiv psykologi
Identifiera och hantera energitjuvar


Del 2
Självledarskap och stresshantering, 5 kursbrev:


Zenbuddism och radikal acceptans
Addera och behålla fokus  
Mental styrka    
Teknik för att skapa plusenergi och äkta återhämtning
Självledarskap - identifiera styrkor och öka graden av psykologisk flexibilitet
Enkla verktyg för stresshantering
Finn din Ikigai - din djupast liggande motivation

Pris
Del 1: 1490 SEK. 7 kursbrev.
Del 2: 990 SEK. 5 kursbrev.

Kurs 1 kan läsas fristående från del 2.

Kursen kan genomföras privat/enskilt av dig som privatperson eller i grupp på din arbetsplats. Är ni en grupp som vill göra kursen tillsammans, maila för mer information eller boka ett igångsättande föredrag/workshop. Stresshantering klassas som avdragsgill friskvård för arbetsgivare. Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdbidrag kan du använda det. Angela är ansluten till Actiway och ePassi Min Friskvård.

Tusen tack för alla bra verktyg och insikter detta fört med sig! Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner mig på rätt köl igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. Har överträffat förväntningarna!

Elisabeth Olsson, Kursdeltagare