Om Angela
 Energiterapeut. Reikiterapeut. Filosofie Magister i sociologi. Medial empat.


Ubildning i energimedicin och vägledning:

  • Usui Reiki Master  
  • Kundalini Reiki Master
  • Jinlap Maitri Reiki Master 
  • Usui/HolyFire III Reiki
  • Magickal Shaman Lightworker Master
  • Radleigh Valentines Änglatarot

Min väg 

Valet att arbeta med energiterapi blev en naturlig följd av att jag själv behövt lära mig att finna balansen, både i mitt inre och yttre liv. Till exempel hade jag under lång tid en alldeles för stressig och krävande tillvaro. En pressad livsstil i kombination med öppenhet för energier blev en dag för mycket. Till slut försvann både glädjen och energin. Fast min resa i energiernas förunderliga värld började långt tidigare som barn, tack vare min kärlek till djuren. All kommunikation med djur handlar om att förmedla och tolka energi. Denna insikt har jag tagit med mig i mötet med människor.

   Jag har även så länge jag kan minnas haft en egenskap som kallas för medial/klarkännande empat. Denna öppenhet för energi har medfört att jag sökt visdom från flera religioner och livsåskådningar. Jag har ett öppet synsätt på energi och andlighet och alla är välkomna till behandlingar och kurser, oavsett eventuella trosuppfattningar. Det viktigaste med andligheten är vad som förenar oss människor, inte vad som skiljer oss åt. De flesta som vänder sig till en alternativ, holistisk terapeut har sökt hjälp inom den vanliga vården men utan att hitta vad de söker. Det är fantastiskt att få hjälpa någon med obalans att uppleva harmoni, kanske för första gången på länge.
 

Till vardags arbetar jag med personal och hållbarhet. Jag har lång erfarenhet av att stötta medarbetare och har särskilt intresserat mig för stresshantering. Har i botten en magisterexamen i sociologi (beteendevetenskap) och en kandidatexamen i praktisk filosofi (etik, livsmening m.m) vid Göteborgs Universitet. Jag är en återfallsstudent som dessutom vidareutbildat mig inom ledarskap, pedagogik, språk, med mera. Jag älskar att kombinera perspektiv från olika kunskapsfält som blandas i nya insikter. Jag är en återkommande röst i podcasten Magiskt tänkande där vi utforskar frågor i gränslandet mellan tro och vetande. Har varit engagerad som grön skribent och politiker. Sist men inte minst har alltid poesi och musik funnits med i min livskompott och jag medverkar i Glendas.
Följ mitt energiarbete 

 på bloggen, Instagram, Facebook och i podden. 
Må ljuset lysa upp dig och din färd!