Om Angela Aylward
 Energiterapeut. Reikiterapeut. Filosofi magister i sociologi. Beteendevetare. Empat. 


  • Diplomerad Reiki Master och Magickal Shaman Lightworker Master samt i de shamanska riterna Munay Ki. 
  • Har mastergraden i tre olika reikitraditioner; den klassiska traditionen Usui Reiki, Kundalini Millenium, den tibetanska Jinlap Maitri Reiki samt steg 2 i Usui/Holy Fire Reiki.  Har studerat Reiki hos b la Ole Gabrielsen, DK, och de shamanska kurserna vid Sunshine academy of Metaphysics, UK.
  • I LinkedIn profilen hittar du mina akademiska studier och tidigare yrkesbana. 

Min väg 

Valet att arbeta med energimedicin blev en naturlig följd av att jag själv behövt lära mig att finna balansen, både i mitt inre och yttre liv. Till exempel hade jag under lång tid en alldeles för krävande tillvaro. En stressig livsstil i kombination med öppenhet för energier blev en dag för mycket. Till slut försvann både glädjen och energin. Fast min resa i energiernas förunderliga värld började långt tidigare som barn, tack vare min kärlek till djuren. All kommunikation med djur handlar om att förmedla och tolka energi. Denna insikt har jag tagit med mig i mötet med människor.

   Jag har även så länge jag kan minnas haft en egenskap som kallas för klarkännande empat. Denna öppenhet för energi har medfört att jag sökt visdom från flera religioner och livsåskådningar. Jag har ett öppet synsätt på energi och andlighet och alla är välkomna till behandlingar och kurser, oavsett trosuppfattningar. Det viktigaste med andligheten är vad som förenar oss, inte vad som skiljer oss åt. De flesta som vänder sig till en alternativ, holistisk terapeut har sökt hjälp inom den vanliga vården men utan att hitta vad de söker. Det är fantastiskt att få hjälpa någon må bra igen.

 Till vardags arbetar jag med personal och hållbarhet. Jag har lång erfarenhet av att stötta medarbetare i stresshantering
. Har i botten en magisterexamen i sociologi (beteendevetenskap) och en kandidatexamen i praktisk filosofi (etik, livsmening m.m) vid Göteborgs Universitet. Har vidareutbildning inom ledarskap, pedagogik med mera. Jag älskar att kombinera perspektiv från olika kunskapsfält som blandas i nya insikter. Jag är en återkommande röst i podcasten Magiskt tänkande där vi utforskar frågor i gränslandet mellan tro och vetande. Sist men inte minst har alltid skrivande och musik funnits med i min livskompott och jag medverkar i Glendas. Läs mer om min historia.
Följ mitt energiarbete 

 på bloggen, Instagram, Facebook och i podden. 
Må ljuset lysa upp dig och din färd!