Specialpris på bok: Min vän Sällsam

Tips på sommarläsning i hängmattan

Vill du läsa om ett rafflande äventyr med parapsykologiska inslag? Patrik Stigsson från podcasten Magiskt tänkande utger nu en sällsam berättelse om en sällsam person. Och sällan har jag skrattat så gott som när jag läste den! Du som är van vid att lyssna på Patrik från podcasten kommer att känna igen hans varma skildringar av gripande människoöden, men denna gång som en skönlitterär historia. Eller har den självbiografiska inslag?! Jag måste fråga honom nästa gång i podden...

Boken är en rolig, ömsint och spännande berättelse om en vänskap mellan två ungdomsvänner och att hitta sin rätta plats i tillvaron. Vi får möta den medelålders affärsjuristen Mats Mårtensson i hans jakt på ungdomsvännen Tarasios "Sällsam" Andreadis. Denna mycket märkliga person försvann spårlöst dagen efter att de slutade gymnasiet. Mats har aldrig riktigt kunnat släppa sin vän. Han tänker på honom varje dag. Sällsam dyker också ofta upp i Mats nattliga drömmar. Mats har för länge sedan gett upp hoppet om att återse Sällsam. Men plötsligt får han ett livstecken från honom på ett oväntat sätt. 

Patriks speciella förmåga att gestalta sina karaktärer med stor värme gör att jag på direkten tycker om dem och vill följa deras öde. Nu är också du välkommen in i Mats och Sällsams värld av indisk maffia, profetsalvia, självrannsakan och en massa rock ´n roll. En värld som tränger under ytan och det ytliga, till den större verkligheten.

Önskar dig god läsning, kanske blir du precis som jag sugen på mer när den är över... vi får hoppas på en uppföljare!!

Specialpris
129 + porto =149 SEK

Beställ boken Min vän Sällsam för specialpriset genom att maila: patrik.stigsson@gmail.com
Betalning sker med swish när boken kommer med posten.

sllsam1jpg